Ontvang gratis ons woon- en inspiratiemagazine

Woon- en inspiratiemagazine

Ontvang gratis ons woon- en inspiratiemagazine

Geselecteerde winkel

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 9,0 uit 478 beoordelingen.

9,0
8

GOEIE CATALOGUS

10

In een woord PRACHTIG 👍👍

10

Ik heb in jullie magazine veel inspiratie opgedaan en ideeën gevonden om mijn inrichting thuis aan te passen. Ik ga zeker de eerstkomende weken langsgaan om nog enkele meubels te bestellen. Ik was op zoek naar n tafel en enkele decoratiestukken en die heb ik gezien in het magazine.

9

Mooie meubels, leuke inrichting ideeen!

9

Een prachtig magazine met veel mooie foto’s en ideeën voor iedereen. Wij zullen hem zeker nog meermaals bij de hand nemen om ons toekomstige huis in te richten.

8

Interessante brochure. Naar de winkel in Denderhouten geweest om de salon collectie te bekijken.

10

Heb een lederen salon gekocht...merk Napels drie zit en twee zit...

10

Alles zeer mooi voorgesteld, zal de eerstkomende week een keuze maken om mijn interieur wat op te frissen. Leuk om in het magazine te bladeren.

9

Ik vind het vooral leuk om te zien wat bij een bepaalde stijl hoort. Wij zijn fan geworden van een industriële stijl en dan is het zeer leuk om te zien wat er daar allemaal bij past, dus hoe meer focus op stijlen hoe makkelijker en leuker voor ons om inspiratie op te doen. Zo maken we daar geen foute keuzes! Wat er zeker nog bij mag is ook meer stijl tips, zoals welke verfkleuren, gadgets, vloeren, ... er bij passen. Niet enkel de focus leggen op de meubels maar ook alles daar rond. De foto's op zich geven wel al wat weg op dat vlak, maar waarom niet een pagina vol tips toevoegen om je stijl samen met jullie schitterende meubels perfect te combineren?

10

Het is een toffe feedback van alle meubels men kan hierdoor een voorselectie houden alvorens aankoop Super tof